Antiek Achthoven

Antiekwinkel LexmondOnze antiekwinkel en restauratieatelier kunt u vinden in de omgeving van het rustieke land van de "Heeren van Brederode", langs de rivier de Lek, gelegen tussen Ameide en Lexmond.
Al dwalende langs de glooiende uiterwaarden, met zijn verrassende vergezichten, denkt u aan het verleden, het aloude van toen met zijn bekoringen, het aangename om even tot uzelf te komen.
De rust wordt u hier als het ware voor de voeten geworpen, even weg van alles. Vervolgens komt u in de ambiance van de vroegere stallen van de 17e eeuwse hofstede "Achthoven".
Hier vindt u een veelzijdige collectie antieke meubels o.a.: kasten, bureaus, tafels, stoelen, spiegels en schilderijen, ook decoratief kleingoed o.a.: aardewerk, koperwerk, glaswerk en volkskunst.
Met zorg en liefde bijeenvergaard tot een geheel, waarvan u boven verwachting kunt genieten, ideeën op kunt doen voor uw eigen interieur. 

Echt even genieten van "het vroeger", met haar bekoringen, en dat nu te realiseren in uw eigen interieur met onze adviezen, aan de hand van wat u hier ziet.

Ook beschikken wij over een eigen restauratieatelier, waar wij al jarenlang, op ambachtelijke en traditionele wijze antieke meubels restaureren.
Uiteraard kunt ook u bij ons terecht voor al uw restauraties.

U bent welkom! 

Openingstijden:           

Let op: Per 1 Juli is er (op de doordeweekse dagen) vanaf het dorp Lexmond richting ons adres Achthoven 66, tussen 15.00 uur en 19.00 uur een inrijverbod. Tussen die tijd kunt u via Meerkerk ons bereiken. 

Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Op doordeweekse dagen zijn wij meestal aanwezig, maar voor de zekerheid  kunt u beter van te voren even bellen.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Op zondag is onze (web)winkel gesloten.

Er is ruime parkeergelegenheid.

> Ga naar de contactpagina.